bannerkep2
Tavaszi akció
Akciónk keretében megrendelését kedvezményes áron tudjuk felvenni, ha azt most adja le rendelését.
bannerkep4
bannerkep1
Minőségi Árnyékolás
Felméréstől a gyártásig és alkatrészeladásig
  REDŐNYÖK    
 

 

Cégünk által gyártott redőnyök

A princ féle redőnyök nem csupán a napfény és időjárás elleni védelem, a zajszigetelés, az energia-megtakarítás és a betörés elleni védelem hagyományos feladatait teljesítik, hanem új megjelenést is kölcsönöznek úgy a felújított régi épületnek, mint a most készültnek; mert a színek alkalmazása a homlokzatok kialakításában korunk igénye.

A használhatóság, a kivitel és a minőség tekintetében a princ féle készredőnyök egyaránt biztonságos és hosszú életű befektetés az építtető, a tervező és az iparos számára.

A princ átfogó redőnykínálata évtizedes tapasztalatokat egyesít egy jövőbe mutató technikájú, minőségű és árú redőnykészítésben.

Redőnyeinket az Ön kényelme érdekében rovarhálós kivitelben is elkészítjük.

Nap- és hővédelem, energiamegtakarítás és zajcsökkentés:

A princ redőnyök védenek a hőségtől, útját állják a tűző napsugárzásnak.

A princ redőnyök védenek a hidegtől, segítik az energiatakarékosságot.

A princ redőnyök megkímélnek a zajártalomtól

      
     
 

A széleskörű színpaletta:

Az alumímiumléc profilok minden építési stílushoz és minden homlokzatszínhez illenek. A ház külső megjelenését elképzelései szerint alakíthatja. Az alumíniumléc profilok igényes, vastag lakkbevonattal rendelkeznek.

A felület egy életen át tart és soha többé nem kell festeni.

Az Ön kényelme :

A redőnytokba épített rolós rovarháló biztonságot nyújt a szúnyogok és más rovarok ellen .


 

 


 
Princ, Győr, árnyékolástechnika, árnyékolás, redőny, napellenző, roló, reluxa, szalagfüggöny, ablak, motor, vezérlés, építőipar, építkezés, ház, kivitelező, nyílászáró, Princ, Győr, árnyékolástechnika, árnyékolás, redőny, napellenző, roló, reluxa, szalagfüggöny, ablak, motor, vezérlés, építőipar, építkezés, ház, kivitelező, nyílászáró, Princ, Győr, árnyékolástechnika, árnyékolás, redőny, napellenző, roló, reluxa, szalagfüggöny, ablak, motor, vezérlés, építőipar, építkezés, ház, kivitelező, nyílászáró
| Admin |